BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, June 14, 2009

Tasik Kenyir



benda ni sebenarnye lame dah nak letak kat blog..
haha..tp sebab kan mase tu pack ngan aktiviti yg berfaedah da yg kurang berfaedah...so..terbantut la hasrat aku ni...
pape pon trip g Tasik Kenyir pling besh ever!!...hahaha...PJE crew..iaitu persatuan x resmi sem aku akan wat aktiviti riadah...tiap2 sem...sem 2 g ke air terjun Panching, Kuantan...sem 4 plak g ke air terjun Chamang,Bentong..Pahang...So untuk sem akhir ni kami nak wat kelainan dengan g bercuti 2 haari 1 malam kat Tasik Kenyir...
so..
da set up segale benda.. kami g la Taseik Kenyir...(tarikh lupa suda)..huhuhu..g naek 8 kereta..smua skali ad 38 org...hahaha...1 semester 6 g..skali ngan en mat ngan en yen..
so dari Pekan pukul 5.30 am..agak smpai dalam kol11 mcm tu...
sesampai je
trus ad penerangan dari en ape tah..tapi dyer tu tuan pnye bot yg kami nak bermalam...










atas bot ni mcm2 ad...tv..astro..karok..dapur..tempat tdo smua ad...



putera,en mat,dalf.pgie

tempat 1st g kat kelah santuari...memang best gler..hahaha berendam dalam sungai then di kelilingi ikan kelah...geli gak memula..tp lelame rase best...hahaha sekali seumor idop je rase benda ni


atas speed boat nak g kelah santuari...Qayyum,Bahar,Dalf





en ikan kelah di kelah santuari...

pix2 dating atas boat..

qayyum hamdan.dalf baharudin


dalf baharudin,pgie jalil

syafiq putra rosli

Taman Herba Tasik Kenyir

sobrie hassan.pudin ismail.pgie jalil.fuad che mat.dalf baharudin



Add Image








bnyak lg tmpat yg g..tp kekurangan pix...tp pling best air terjun lasir..kat pulau laisr...memang best..dalam sgt n kene pakai safety jacket kalu nak mandi..tp memang ni pling best..hope pasni ad lg wat mcm ni..walaupon korang smua da ad anak..

hahahaha PJE crew da best....

so dalam perjalanan blik tu..dan gak la singgah kat Pantai Batu Buruk Kuala Ganu...
singgah pon sebab ad masalah yg bole d elakkan sebenarnya...tp wat2 mcm x ley nak d elakan..then sempat plak ssinggah kat masjid terapung kuale ganu tu



hairul mat saman.dalf baharudin.wan rahim.pgie jalil




5 comments:

rizz said...

wahh sronoknye dikk ahha nk joinn

apabila jari ayuku menari lentik said...

masjid teraung ganu tu best.

chill,clap and cheers.

yudi jr

dalf i.t.u aku said...

hahaha tahu xpe..
best jep g..
lg best sebab g ngan membe2...
rase nak g lagi jep
pasni nak g ajak dalf skali ea..
huk3

JimeMalek said...

wuuhuu!
si dalf rmbot baruu!
gile arhh!
dh mcm abg askar ok!
HAHAHAH

update gk blog dier ni!
dh naek bersawang sawang !
HAHA

dalf i.t.u aku said...

rmbot da pnjang ukey..
ni mase bulan 4 rasenye..
lame da
cume x letak kat blog..
xda tyme la jime